Tarotkaart Keizer - uitleg door paragnosten
Account korting
Bel paranormale paragnost
Uw tarotkaart vandaag
Fotoreading
paragnostbel.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Keizer /
   
  Tarotkaart van vandaag Keizer
     
 

Tarotkaart Keizer

Tarotkaart van De Grote Arcana

Tarotkaart van Bewustzijn

De Tarotkaart Keizer, is het tegenovergestelde van de Tarotkaart Keizerin op vele manieren. De Tarotkaart Keizerin is de moeder, de Tarotkaart Keizer is de vader: wijs in en goed geïnformeerd over hoe te leven als onderdeel van een structuur samenhangt met alle anderen. De Keizer heeft een sterk en krachtig hart, zoals elke vader zou moeten hebben, maar hij toont deze kant van zichzelf door het opleggen van strikte richtlijnen en regels. De Tarotkaart Keizer biedt meer bescherming dan de Tarotkaart Keizerin, omdat hij orde in de chaos kan scheppen en niets deze orde laat verstoren. Onder zijn keizerlijke gewaden zit een harnas die de Keizer met trots en eer draagt. Het harnas verwijst naar de bescherming die de keizer zal bieden aan diegene die onder zijn hoede vallen.

De Tarotkaart Keizer legt uit dat beperkingen en regels er enkel zijn voor je eigen bestwil, want zonder regels en orde zou er totale chaos en anarchie heersen. De Keizer symboliseert de harde hand, maar vooral om diegene die onder zijn hoede vallen te beschermen. Je hebt dus als het ware een beschermengel die over je waakt.

Dura lex sed lex. Het is een harde wet, maar het is de wet. Ook reed bij de Romeinen had men hiervoor een spreekwoord, het spoort aan om te aanvaarden en niet om ons te verzetten tegen recht en regels, maar om alles te ondergaan. Zie deze tarotkaart als troost omwille van onze droefheid ten opzichte van regels, ook al weten we dat de regels er zijn voor onze bestwil. Deze tarotkaart dwingt erkenning af van het rechtssysteem en het goedkeuren van een hogere macht die ons deze regels heeft opgelegd.

Indien je binnenkort moeilijke keuzes dient te maken, dan wil de Tarotkaart Keizer je er op wijzen dat het belangrijk is om je concentratie te behouden en te focussen.

Deze tarotkaart brengt je bescherming en assertiviteit alsook zelfvertrouwen.

Tarotkaarten van de week

Toverstaf zes
Dwaas
Toverstaf Ridder
Matiging
Munten zeven
Hogepriesteres


 

 
   
 
bekijk ervaringen
Contact webbeheerder
paragnost online
gratis daghoroscoop
pagina overzicht
account korting
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Account korting
 
 
  Paranormaal advies Paragnostbel.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer