Tarotkaart Bekers Koning - uitleg door paragnosten
Account korting
Bel paranormale paragnost
Uw tarotkaart vandaag
Fotoreading
paragnostbel.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Bekers Koning /
   
  Tarotkaart van vandaag Bekers Koning
     
 

Tarotkaart Bekers Koning

Tarotkaart van Hofkaarten

Tarotkaart van Bekers

Binnenkort liggen er belangrijke keuzes op je levenspad. Je zal jezelf geduldig moeten opstellen en uw keuze diplomatisch aanpakken. Bekijk alle opties vanuit verschillende invalshoeken en analyseer ze grondig. Gelukkig voor u zal de tarotkaart Koning van Bekers u bijstaan in deze periode, vraag zijn advies en bekijk uw keuze ook eens vanuit zijn invalshoek.

De bekers bij de Tarotkaart Koning van Bekers verwijzen naar bekers die zijn gemorst, maar er zijn ook nog gevulde bekers die zijn blijven staan. Is je glas halfleeg of halfvol? Zoek in je beslissing naar het positieve van uw keuze en laat u niet afleiden door het negatieve.

De Tarotkaart Koning van Bekers kondigt aan dat er een persoon in je leven zal komen, die luistert naar je suggesties, ideeën en keuzes, zelfs wanneer ze in strijd zijn met zijn eigen ideeën. Deze figuur in je leven is een persoon vol zelfvertrouwen, die je nooit veroordeelt of wijst op je fouten, een man of vrouw waar je naar opkijkt en aan wiens lippen iedereen gekluisterd hangt. Zijn wijsheid en ervaring kan je helpen bij het maken van je keuze, maar let op voor zijn of haar romantische charmes, laat je ook niet volledig inpakken. De Tarotkaart Koning van Bekers is immers een beetje narcistisch, hij of zij geniet van de aandacht en het feit dat iedereen naar hem opkijkt. Hoe meer mensen hem volgen, hoe meer dat zijn ego streelt. Hij of zij kan je helpen in het maken van je keuzes, maar hou er rekening mee dat het feit dat deze persoon je met alles helpt voor hem of haar onderliggend andere bijbedoelingen heeft. Pas dus een beetje op voor de egoïstische trekjes van de persoon die je zal bijstaan. Hou de relatie vriendschappelijk en jullie zullen er beiden beter van worden. Jij, omdat je geholpen wordt, hij of zij omdat de aandacht zijn of haar ego streelt.

Bekijk je keuzes vanuit verschillende invalshoeken, analyseer de mogelijkheden en gevolgen, kies voor de diplomatieke keuze, niet voor deze waarbij je over lijken moet gaan. Volg andermans adviezen niet blindelings.

Tarotkaarten van de week

Toverstaf drie
Bekers acht
Munten Ridder
Tovenaar
Munten acht
Heilige


 

 
   
 
bekijk ervaringen
Contact webbeheerder
paragnost online
gratis daghoroscoop
pagina overzicht
account korting
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Account korting
 
 
  Paranormaal advies Paragnostbel.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer